Gavekort

Gavekort

Oppretthold god avstand og håndhygiene – kjøp Gavekort her:

Gavekort på trafikkopplæring er alltid kjærkommet. Hos oss har du flere muligheter for kjøp av gavekort. Du kan komme innom og kjøpe et gavekort og betale med kort. Du kan kjøpe via vipps eller bruke Lillehammer sentrum sitt gavekort.

Kjøp av gavekort på vipps:

Trykk her for steg for steg bilder 

Logg inn på vipps, velg betal og søk opp Trafikkskolen Dahlsveen-Olsen AS eller nr 634051, velg deretter kategorien gavekort, fyll i ønsket beløp. For at vi skal vite hvem som skal ha dette gavekortet trenger vi at dere sender følgende informasjon til oss på mail:

1.    Navn og adresse til kjøper av gavekortet

2.    Navn på mottaker, slik at vi kan notere navnet i vårt system.

Vår mail er trafikkskolen@dahlsveen-olsen.no

Vi sender gavekortet i post så snart vi har mottatt innbetalingen og informasjon.

Sentrumsgavekortet:


Kan kjøpes enkelt på nett:

https://www.lillehammersentrum.no/oppdag-byen/gavekort/sentrumsgavekortet/

eller du kan kjøpe sentrumsgavekortet i enkelte butikker i sentrum, Blomsterstua Falkanger sko, Gravdahl Bokhandel, Husfliden Lillehammer, Interoptik Andresen, La Pierre, Lillehammer Sentrum Drift AS, Rustadstuen Sport, Safa, Skoringen, Sport 1, Stasjonen Lillehammer (Kafe)

Du kan selv bestemme beløpet kortet skal være på, og hvor mye du vil handle for hos hver enkelt butikk. Kortet lades via butikkenes betalingsterminaler. I tillegg til ladebeløpet tilkommer et gebyr på kr 20,- som inkluderer kort og gavekortomslag. Porto kommer i tillegg.

Gavekortet kommer i en lekker folder med konvolutt. Selve sentrumsgavekortet er på størrelse med et bankkort. Kortet er gyldig i tre år fra utstedelsesdato.

Ønsker du å kjøpe sentrumsgavekort som firmagave ta kontakt med post@lillehammersentrum.no 

 

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Trafikkskolen Dahlsveen/Olsen AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Trafikkskolen Dahlsveen/Olsen AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn