Informasjon om trafikkopplæring

Informasjon om trafikkopplæring

Før du starter, må du a ha gjennomført trafikalt grunnkurs om du er under 25 år (se mer informasjon om grunnkurs under klassebeskrivelser) Det trafikale grunnkursbeviset må medbringes på all øvelsekjøring sammen med gyldig bildelegitimasjon. Du kan også finne grunnkursbeviset ditt digitalt ved å logge inn på https://www.vegvesen.no/dinside/ (Men husk at det å ta et skjermbilde av det digitale beviset ikke er gyldig, du må kunne logge inn om dere blir stoppet i kontroll)

Du må ha oppnådd riktig alderskrav for førerkort klassen du skal ta førerkort i.

Det er obligatorisk opplæring i alle klasser, alt det obligatoriske må være gjennomført senest 3 virkedager før du kan ta en førerprøve. Hvor mange timer utenom det obligatoriske du behøver, avhenger av hvordan du lærer, hvor mye du får øvd privat, dine teorikunnskaper osv. Uansett er det et godt råd å starte å øvelsekjøre så tidlig som mulig, slik at du får mest mulig mengdetrening.

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Trafikkskolen Dahlsveen/Olsen AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Trafikkskolen Dahlsveen/Olsen AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn