Slik begynner vi

Slik begynner vi

Hei endelig er vi i gang igjen! Men det må foregå i ryddige former. Det er mange som ønsker timer, oppkjøring osv.

 Trafikkstasjonene har lagt opp til at det er kun trafikkskoler som får bestille førerprøve, og det er kun de som har fått kansellert sin oppkjøring og var ferdig med all sin opplæring som får prøver først. For at dette skal bli mest mulig rettferdig, kommer vi til å tilby de som fikk sin førerprøve kansellert først, ny oppkjøring først osv. Det er ikke mulig å bestille oppkjøring enda for de som ikke har fått sin prøve kansellert tidligere. Dere kan lese retningslinjene fra Statens vegvesen under.

Vi kommer til å starte med de som er klarert for oppkjøring, så vil vi fortsette med de som også hadde førerprøve som ble kansellert, men ikke var helt ferdig med opplæringen. Når vi har fått kontroll på dette vil vi åpne for timer for andre. Vi kontakter alle fortløpende.

NB! Vi tar ikke imot kunder som har feber, symptomer på luftveisinfeksjon eller som er omfattet av plikt til karantene eller isolering! Så er du syk ta kontakt, så flytter vi timen!

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Trafikkskolen Dahlsveen/Olsen AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Trafikkskolen Dahlsveen/Olsen AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn