Korona

Korona

 

Korona:

 

Kjære elever!

Trafikkskoler er definert som en annen utdanningsinstitusjon. Dermed er også trafikkskolene omfattet av det samme pålegget som skoler og universiteter. 

Vi får mange spørsmål om når vi starter igjen. Vi har fått lov nå å starte med mc undervisning, men bare for de som er kommet så langt i opplæringen at de sitter på egen sykkel uten at lærer sitter på.

Vi har også nå i uke 18 fått lov til å starte med teoriundervisning små grupper. De som har vært meldt på kurs vil få beskjed fortløpende, så vil vi legge ut kurs etterhvert, når vi har gitt de som skulle ha hatt kurs et tilbud. Når vi setter opp nytt mc-kurs (grunnkurs kl A1, A2 og A) vet vi ikke enda.

Kjøretimer på bil og traktor kan vi ikke gjennomføre enda.

Vi jobber med å forbedrede gode rutiner, slik at vi er klare så fort vi får lov til å starte igjen.

 

 

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Trafikkskolen Dahlsveen/Olsen AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Trafikkskolen Dahlsveen/Olsen AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn